Underlätta ditt företagande

Allt fler väljer att bli egna företagare och det har ju många fantastiska fördelar! Men det är inte den enklaste saken i världen utan kräver ambition och driv, och en hel del kunskap om hur man sköter ett företag. Det är inte alla briljanta entreprenörer som har så lätt för bokföring, fakturahantering och annat som hör företagande till, tyvärr,  och vågar därför inte satsa på sina idéer. Det finns dock idag metoder för att kringgå detta och där alla blir vinnare, konceptet heter fakturaköp.

Vad innebär fakturaköp?

Har du redan hört talas om fakturaköp så vet du att det går ut på att ett företag som erbjuder just fakturaköp köper dina fakturor mot en liten avgift. Allt ansvar för fakturan tillfaller sedan sagda företag. Ett sådant företag är invoice.se.

När man säljer sina fakturor så får man betalt för den direkt, istället för en månad senare som annars är vanligt. Man slipper också strul med indrivning om man har struliga kunder om inte betalar. Inkassotjänster är struliga och dyra, särskilt när man driver en liten verksamhet. Om man säljer sina fakturor så får man mycket bättre flow på utgifter och inkomster och man kan driva framåt snabbar eoch effektivare. Dessutom slipper man massor av pappersarbete. Det är så smidigt!

Invoice.se hjälper dig genom att köpa dina fakturor, men också med mycket annat och du väljer själv vilka tjänster du vill nyttja och vilka du helst sköter själv. Ingenting på invoice.se är någonsin uppbindande över viss tid.

 

23 Jun 2016