Hur hittar man det billigaste mobilabonnemanget?

För att kunna ringa, sms:a, surfa med mera med din mobil så är det ju rätt så bra att ha ett abonnemang. Det går så klart att köra med kontantkort, men nackdelen är ju att du måste fylla på den hela tiden med surf eller pengar för att ringa med. Det går att hitta billiga mobilabonnemang idag. Ett sätt är att jämföra olika på Crediwizz.se. Det så att du hittar ett abonnemang som passar dig.

Vad behöver du?

Hur man använder sin telefon påverkar så klart vad för slags abonnemang man behöver. Är det bara för att ringa med den eller vill du även kunna surfa? Hos en del kan du få fria minuter på både samtal och surf. Därför är det bra att jämföra, vad du får och vad det kostar dig per månad. 

Ibland finns det även förmånliga rabatter att ta del av hos olika operatörer. En del erbjuder även annat som så att säga ingår.

Kan man bara byta abonnemang?

Det är enkelt att byta abonnemang, men du måste kolla om du har bindningstid eller uppsägningstid hos din nuvarande operatör. Är du bunden en viss tid så måste du vänta ut det. Har du uppsägningstid så brukar den vara på runt 30 dagar, men det kan du se hos din nuvarande operatör. Sedan är det bara att beställa nytt abonnemang hos den operatör du hellre vill ha det hos. Du kan även kontakta dem så kan de hjälpa dig med hur du ska göra.

2 May 2021