Testa campinglivet

Nu när det är sommar, varför inte ge dig ut och campa? Det är riktigt skoj att göra! Du kan ju campa ute med tält, eller om du har tillgång till en husbil eller en husvagn. Ta med dig en inverter, 1000w eller en med 1500w, så har du alltid tillgång till el. Att campa ute och inte på en campingplats kan ju göra att du måste ha el för att ladda mobil eller vad du nu vill göra. 

Fundera på om det är camping ute i det fria med tält som är din grej, eller om du föredrar att hålla till på en campingplats. Fördelen med det sista är ju att där finns det lite mer bekvämligheter, som toaletter, kiosk och massa annat.

Tält, husvagn eller husbil?

Du kan välja att campa med ett tält. Det är något alla kan göra, då det finns många olika sorters tält, både stora och små. Men är du lite mer bekväm av dig så är det kanske husbil eller husvagn som gäller för din del? Om du inte har en, och inte vill köpa en, så går det ofta att hyra. Det är bra att göra första gången. Du kan sedan investera i en egen om du märker att det är något som passar dig. Vad du bör välja mellan husvagn och husbil är en smaksak. Med en husbil är det ju ett fordon och boende i ett medan du får koppla på husvagn på en bil.

14 Jul 2021