Ny grafisk profil

Telelogic köptes upp av IBM och i samband med det behövde man inte använda logotypen för telelogic längre eftersom man lade ner det varumärket och verksamheten integrerades med IBM:s existerande verksamhet.

Annars kan det vara så att man vid en företagssammanslagning skapar en helt ny grafisk profil för det nya företaget och lägger ner de tidigare för att visa på den nya verksamheten. Det kan t.o.m. vara så att man väljer att byta namn på det nya företaget.

Som alltid när det gäller olika verksamheter så blir man bättre på något som man hållit på med mycket, så det kan vara en bra ide att anlita någon som har lång erfarenhet av grafisk design när man ska skapa den nya profilen.

Tross har lång erfarenhet av all typ av grafisk produktion så som

  • Grafisk design
  • Grafisk profil och logotyp
  • Annonser och trycksaker

Här kan man få hjälp med helhetskonceptet för att få en enhetlig bild utåt av det nya eller existerande företaget. Man tänker också på miljön så det blir definitivt ett helhetstänk i  dubbel bemärkelse.

Tross ligger i Jönköping som är en stad vid vätterns södra spets och här finns många företag som har fått hjälp av Tross genom åren. Om du vill ha exempel på tidigare arbeten de har gjort är det bara att kontakta dem för att få referenser.

Inte minst har de själva en snygg stilren logotyp och grafisk profil, vilket är en bra början när man ska välja grafisk byrå.

5 Nov 2016