Effektivisering

Det finns mycket man kan effektivisera, allt egentligen. Frågan är vad som ska prioriteras när det gäller effektivisering. Man kan ta konceptet hela vägen in i privatlivet om man vill, men ibland är effektivisering inte den bästa lösningen på privata angelägenheter. När det gäller arbete är effektivisering dock nästan alltid en nyckel till framgång. 

Rätt person på rätt post

Ett sätt att effektivisera är att var person sköter de uppgifter de hanterar bäst. Det är att arbeta i motvind att sätta den givna entreprenören och idésprutan på pappersarbete och bokföring. Lika illa är det att förvänta sig briljanta idéer från den som trivs bäst med att arbeta i lugn och ro med siffror.

Enmansföretagare effektiviserar bäst genom att göra sig av med så mycket kringarbete som möjligt. Ju mindre pappersarbete och pill med siffror man måste ägna sig åt, desto mer tid och energi har man över för att komma på lösningar som ger omsättning; hitta metoder att fylla hål på marknaden.

Anlita en redovisningsbyrå

Att anlita en redovisningsbyrå för pappersarbetet i ett företag blir allt vanligare, även bland ensamföretagare. Man har insett att tid är dyrbar och att det kan ta upp alldeles för mycket både tid och ork att hålla rätt på allt. EN redovisningsbyrå arbetar med dessa saker hela dagarna. Rätt person på rätt uppgift.

Det finns en särskilt bra redovisningsbyrå i Malmö som heter A Invest & Consulting. Ett samarbete med dem ger dig som företagare ökad trygghet och större potential för framgång.

7 Oct 2016